VeliMark Oy ostanut Siivoustukun liiketoiminnan 1.6.2019 lähtien

Lehdistötiedote                                                Julkaisuvapaa 26.3.2019 kello 15:00

 

 

Seeprakanta kasvaa Suomessa! 

 

VeliMark Oy on tänään allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Etelä-Savon Siivoustukku Oy:n siivousaine- ja tarvikeliiketoiminnan. 

 

Liiketoimintakaupassa VeliMarkille siirtyy Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan Siivoustukkujen toiminnot sekä Lappeenrannassa että Mikkelissä. Samalla toimitusjohtaja Titta Valtonen ja aluepäällikkö Johanna Laiho siirtyvät VeliMarkin palvelukseen ja tulevat vastaamaan VeliMarkin Etelä-Savon, Etelä-Karjalan sekä Kymenlaakson toiminnoista.

 

Käytännössä liiketoiminnan siirto tulee tapahtumaan toukokuun aikana sen jälkeen, kun VeliMark on saanut valmiiksi teknisen valmiuden kaupan siirrolle. Siihen saakka Etelä-Savon Siivoustukku jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Liiketoiminnan siirron jälkeen VeliMark jatkaa kaupankäyntiä samaan tuttuun tapaan. Asiakkaille muutos tulee näkymään lähinnä laajempina valikoimina ja muun muassa nykyaikaisen nettikaupan tuomina mahdollisuuksina.

 

Lappeenranta ja Mikkeli sopivat täydellisesti VeliMarkin maankattavaan myyntiverkostoon. Nyt VeliMark palvelee suomalaisia kymmenellä paikkakunnalla lähes sadan henkilön voimin.

Titta ja Johanna ovat loistava lisäys iloiseen joukkoomme. Heidän ammattitaitonsa takaa Seepralle hienon tulevaisuuden myös näillä uusilla laitumilla.

 

 

 

 

Lisätietoja:

 

Perttu Levijärvi, toimitusjohtaja, VeliMark Oy, puh. 0405501419, perttu.levijarvi@velimark.fi

Titta Valtonen, toimitusjohtaja, Etelä-Savon Siivoustukku Oy, puh. 0400550501    titta.valtonen@siivoustukku.fi