Palvelumme

Opastus

Ostaessasi tuotteita Siivoustukusta käytössäsi on samalla yrityksemme kokemus monipuolisesta valikoimastamme. Autamme löytämään tarpeisiinne sopivat tuotteet jotka sopivat toimintaanne. Opastamme tuotteiden oikean käytön teille ja henkilökunnallenne. Tarvittaessa järjestämme koulutustilaisuuksia liikkeemme tai asiakkaan tiloissa. Oikeilla puhdistusaineilla ja menetelmillä säästät kustannuksia yrityksesi toiminnassa. 

 

Konsultointi

Asiakkaan toivomuksesta tulemme kohteeseen paikan päälle auttamaan haastavissa kohteissa. Uudet materiaalit ja käyttöönotot vaativat varsinkin uusissa kohteissa huolellista perehtymistä tuoteselostuksiin ja käyttöohjeisiin. Tässä apunamme on myös oma henkilökuntamme lisäksi yhteistyökumppaniemme alue-edustajat. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavat aineet, menetelmät ja koneet. 

 

Työhyvinvointi 

Yrityksesi kaivatessa kohennusta työhyvinvointiin ja jaksamiseen järjestämme teille räätälöidyn opetustilasuuden. Tarkastelemme yksilöiden sosiaalista käyttäytymistä työyhteisössä. Selvitämme yhdessä vahvuudet ja heikkoudet. Teemme näistä analyysin avulla voimavaroja joita pystymme hyödyntämään työpaikalla paremman ilmapiirin kehittämisessä

 

Jakelu

Jakeluautomme toimittavat tuotteet suoraan ovellenne nopeasti ja tehokkaasti. Tarvittaessa nostamme tilauksenne vaikka hyllyyn asti. Ja tietenkin voitte aina myös itse noutaa tuotteet toimipisteistämme Lappeenrannassa ja Mikkelissä.